kjemisk Peeling

Avsløre din Sunnere Hud

Hos Lash Rehab utfører kun fullt kvalifiserte teknikere hudpeeling. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige peelinger som imøtekommer hver klients behov, behandler akne, pigmentering, fine rynker og for å forbedre den generelle ansiktsfargen. Vår tekniker vil gjerne møte deg under en konsultasjon, diskutere dine bekymringer og forventninger, undersøke huden din og deretter bestemme den beste peelingen for deg.

Hva er kjemisk peeling?

Kjemisk peeling er en metode for å regenerere og gjenopprette huden ved å indusere et kontrollert sår på huden. De fjerner de øverste hudlagene for å indusere kollagen-remodellering og forbedrer derfor solskadet hud, aknearr, hudpigmenteringsproblemer, rynker, hudtekstur og hudens generelle utseende. Styrken til den kjemiske peelingen vil bestemme dybden. Dypere peelinger vil ha en lengre restitusjonstid, men vil også gi større forbedring av huden.

Er peeling riktig for alle?

Kjemisk peeling passer for nesten alle, og på Lash Rehab har vi et variert utvalg fra vår Sensitive PHA Peel som passer for svært sensitiv hud til våre monopeelinger som bruker høystyrke enkeltsyrer som til og med kan legges lagvis for å målrette mot gjenstridige bekymringer . Visse hudtilstander / personer kan være "kontraindisert" og bør derfor ikke gå nedover peelingsruten før huden er normalisert.

Det første trinnet er alltid en konsultasjon hvor vår tekniker utfører en nøye og personlig vurdering og anbefaler den mest ideelle behandlingsplanen.

Hvilke resultater kan jeg forvente?

24 timer etter peeling vil huden din sannsynligvis føles litt stram og virke litt rød. I løpet av 3 dager vil huden din begynne å flake, men i løpet av uken vil du begynne å se en klarere, mer jevn hudtone. Over et kurs på 6 peelinger vil resultatene bli enda mer synlige. Det oppfordres til å ta bilder av fremgangen din med telefonen.

Hva er nedetiden?

Per definisjon kan påføring av syrer på huden forårsake rødhet, hudflassing og mild peeling, men hver hud er forskjellig. Vi anbefaler å ikke bruke sminke de første 12 timene etter peeling for å sikre at huden forblir bakteriefri. Du vil bli anbefalt en omfattende ettervernrutine å fortsette med hjemme for å sikre at huden din restituerer seg og forynges på riktig måte. Som en generell regel, forvent avskalling fra rundt 3. dag etter peeling i maksimalt 5 dager til. Du bør unngå direkte soleksponering i løpet av disse restitusjonsdagene og alltid bruke en bredspektret solkrem med en solfaktor på minst 30.

Kan jeg få bare én peeling for å forbedre huden min?

Det er mulig å bare ha en enkelt peeling, men vi anbefaler en kur på 4 til 6 for å virkelig se de langsiktige hudfordelene. Det er litt som å gå på treningsstudio, du kan gå av og til, men de virkelige resultatene vil komme når du forplikter deg til et pågående program. Vår tekniker vil veilede deg gjennom peelingsreisen din for best resultat – i utgangspunktet er det som "individuell personlig trening for huden din".