AnsiktsAkuressur

I følge kinesisk medisin opprettholdes balanse og harmoni i kroppen av qi-energi som strømmer gjennom kroppens meridianer mellom organene.
Dine organer bidrar til å fremme helse og vitalitet i kroppen. Når kroppens meridianer stimuleres ved hjelp av akupressur eller akupunktur, kan strømmen av qi justeres og rettes til bestemte deler av kroppen.

Vår Akupressur ansiktsbehandling/ansiktsmassasje stimulerer ansiktsakupressurpunktene, noe som kan bidra til å forbedre hudtonen, øke blodsirkulasjonen og fremme et sunt stoffskifte i huden. Resultatet er sunn, glatt og glødende hud, som både er lindret for tetthet og avslappet.

ansiktsakupressur.jpg

Ansiktsakupressur adresserer ansiktet innenfra for å skape et glødende ytre. Dette inkluderer å hjelpe til med å tone ansiktsmusklene, balansere energiflyten, oppmuntre til generell velvære og stimulere sirkulasjonen. Ettersom mange av kroppens meridianer går gjennom ansiktet, kan akupressur ansiktsbehandling dramatisk forbedre helsen og estetikken til ansiktet.

Noen akupressurpunkter i ansiktet som kan fremme ansiktshelse og vitalitet inkluderer:
Tredje øyepunkt: Ligger mellom øyenbrynene, stimulerer det tredje øyepunktet hypofysen, noe som bidrar til å forbedre og forbedre hudens tilstand.

Facial beauty point: Facial beauty point er plassert på hver side av nesen nederst på kinnbenet, og kan forbedre hudsirkulasjonen, pigmentering, hevelse og hudtone.

Himmelsk utseendepunkt: Ligger bak kjevekurven, kan det himmelske utseendepunktet (også kjent som glødepunktet) bidra til å forbedre hudglans og helse, og den generelle muskeltonen i ansiktet.

Himmelsk søylepunkt: Dette akupressurpunktet er plassert ved bunnen av hodeskallen, der det møter ryggraden. Dette kan bidra til å lindre stress på huden, beroligende hudplager som akne og irritasjon. Det kan også gi stressavlastning til andre deler av kroppen, hjelpe med problemer som søvn, belastning på øynene og utmattelse.

Akupressur ansiktsbehandling ved Lashrehab på Skippergata 18,Oslo
Pooja og teamet hennes vil vurdere tilstanden til huden din for å finne ut hvilke problemer som er tilstede. Ved å bruke en kombinasjon av de ovennevnte punktene og andre, vil ansiktsakupressurbehandling gi huden din strålende helse. For å finne ut mer, eller for å bestille time, ikke nøl med å kontakte oss.