top of page

HYDRATING FACIAL

Hydrating Facial er det nyeste innen non-laser skin-resurfacing systemer. Den tilbyr en spesialtilpasset behandling slik at alle hudtyper kan oppnå sin optimale tilstand. Dette gjøres ved å forbedre fine linjer, rynker, tilstoppede, og store porer, fet hud, irritert hudhyperpigmentering og brune flekker. Hydrating Facial er en medisinsk gradert behandling, og den eneste hydra-dermabrasion behandling som renser, detoxer, eksfolierer, trekker ut og fukter - alt på en gang. Ved å benytte Vortex-Fusion teknologi, er en Hydrating Facial behandling både en fysisk og kjemisk peeling prosess som trekker ut talg og tilstopping, samtidig som den tilfører spesifikke emner for å forbedre utseendet på huden.

 tar non-ablativ ansiktsforyngelse til et helt nytt nivå. Med 4 enkle trinn og valgfri tilleggs behandlinger, jobber Hydrating Facial med å gjenopprette huden til en ungdommelig, sunn tilstand. Hydrating Facial kan gjøres som klassisk hudbehandling, eller som tilpasset behandling for jevnere hudtone eller anti-age. Spør din behandler om hva som passer din hud.

hydrafacial-cost-a-gentle,-efficient-treatment-for-your-skin.jpg

Trinn 1: Rensing og peeling med Hydradermabrasion


Teknikere starter med å bruke en liten Vortex Exfoliation-tupp for å rense hudens overflate. Dette verktøyet åpner porene og fjerner det øverste laget av sminkerester og døde hudceller. Renseprosessen eksfolierer forsiktig hudens overflate mens den beveger seg langs ansiktet.


Trinn 2: Skånsom kjemisk peeling


Det eksfolierende serumet inneholder to utmerkede kjemiske eksfolieringsmidler. Glykolsyre og salisylsyre gir en skånsom kjemisk peeling. Dette trinnet forviser hudormer og fjerner akne-fremkallende bakterier fra dypt inne i porene.


Trinn 3: Ekstraksjoner


Hydrating Facial er den hudbehandlingen som bruker Vortex-Fusion-teknologi for å rense og fjerne urenheter fra de tilstoppede porene dine, samtidig som den leverer viktige næringsstoffer for å fukte og beskytte huden. Den unike spiraldesignen og kraftige suget gir uovertruffen og ikke-invasiv hudfornyelse for å åpne porene midlertidig. Dette lar teknikeren din effektivt rense, eksfoliere og trekke ut urenheter jevnt uten å forårsake skade på huden. Vortex Extraction-verktøyet fungerer som en støvsuger på huden din, og fjerner døde hudceller, hudormer og annet rusk. En kopp i bunnen av ekstraksjonsverktøyet samler opp de ekstraherte urenhetene, og gir pasientene visuell bekreftelse på ekstraksjonsprosessen.


Trinn 4: Skreddersy din behandling


Denne allsidige ansiktsbehandlingen kan skreddersys for trygt og effektivt å møte dine unike estetiske bekymringer. Vi kan tilpasse mange aspekter av behandlingen, fra serumforsterkere til sugekraft, for å spesifikt målrette dine personlige hudpleieproblemer. Fordi vi designer behandlingsplanen din basert på dine unike og spesifikke mål, vil behandlingen din ikke være som noen andres.


Trinn 5: Serumpåføring


Et tilpasset serum påføres huden din etter ekstraksjon for en helt tilpasset finish. Dette trinnet bruker også Vortex Fusion-verktøyet, som tilfører et antioksidant- og kollagenrikt serum i huden for å fremme elastisitet og fuktighet. Serumet skaper en avkjølende og forfriskende følelse på nyrenset hud, og etterlater pasientene med en jevn, glødende og hydrert finish.

Hydrating Facial fordeler


Hydrating Facial-behandlingen er trygg for alle hudtyper og arbeider for å forbedre et bredt spekter av hudsykdommer og bekymringer, med disse ekstra fordelene:

 • Reduserer forekomsten av fine linjer og rynker

 • Gir intens fuktighet til huden

 • Rensende og peeling

 • Forbedring av betennelse og rødhet

 • Redusere forekomsten av akne

 • Korrigering av hudflekker

 • Nærer huden med vitaminer og antioksidanter

 • Forbedrer hudtone og tekstur

 • Skaper en lys, strålende hudfarge

 • Målrett mot bakterier

 • Reduserer hyperpigmentering

 • Reduserer forstørrede porer

 • Eliminere hudormer og whiteheads

 • Reversere effekten av solskader

 • Minimerer forekomsten av brune flekker

 

Designet for alle aldre og hudtyper


Denne behandlingen er ideell for nesten alle aldre og hudtyper: tenåringer med akne, voksne med kviser, rynker, hyperpigmentering og eldre pasienter med solskader. Designet for alle hudtyper, er HydraFacial egnet for selv den mest sensitive huden på grunn av dens spesialblandingsbehandlingsserum. Behandlingen passer for hud som er aldret eller tynn, tørr eller fet, og passer for alle etnisiteter. Trykk på tilbakestillingsknappen på tørr vinterhud ved å planlegge en Hydrating Facial-behandling med Vein & Laser Institute i dag.

bottom of page