MICROBLADING

HVORFOR MIKROBLADING?


Å ha tynne, ujevne eller ujevne øyenbryn kan være utfordrende. Å tilbringe utallige timer foran speilet, føle seg usikker, prøve å fikse dem vil få hodet til å snurre. Å gå ut om natten og bekymre deg om de ble flettet eller malplassert kan få deg til å føle deg nølende og usikker.

Derfor kan det å få mikroblading på LASHREHAB være et livsendrende øyeblikk - det kan sette en stopper for denne onde sirkelen og frigjøre deg fra lenkene til ufullkomne bryn!

Bestill Time
LOGO2.png
1469 - Clock.webp
BEHANDLINGSTID
2 timer
1470 - Calendar.webp
VARIGHET
1-3 År
1448 - Tag.webp
PRIS
1995,-

Ofte stilte spørsmål om Microblading

Hvor lang tid tar det å helbrede?


To add a new question go to app settings and press "Manage Questions" button.Brynene vil ta ca. 4-6 uker før de når sitt endelige utseende. Men det tar bare 2 uker før skorpeprosessen er fullført. Etter 2 uker kan du gå tilbake til normale rutiner og aktiviteter.
Hvor ofte trenger jeg en touchup?


We recommend yearly touch ups to keep the color fresh. It varies from client to client, but it can be 9 months to 2 years, depending on the client’s skin type and life style.
Hvem er egnet for denne prosedyren?


Klienter med normal hud er perfekte kandidater for microblading, ikke for fet eller sensitiv. Vår tekniker vil noen ganger foreslå kombinasjonsbryn for klienter med moderat fet hud og er fet hud som er bedre egnet for Powder Brows. Vår online avtaleprosess vil vurdere øyenbrynene og huden dine ved å stille deg noen spørsmål, og basert på svarene dine vil den anbefale en bestemt teknikk (Microblading, Powder Brows eller Combo bryn) og artist som passer best for deg.
Hvem er ikke en kandidat for microblading?


Alle med fet hud. Fet hud vil føre til at hårstrikkene blir tykkere over tid. Oljen i huden får pigmentet under huden til å spre seg. Hvis du mistenker at du har fet hud, tilbyr vi en konsultasjon på e-post eller du kan også bestille en gratis konsultasjon på vår nettside. Bare send oss et bilde av huden din uten sminke på normal nivå av fethet, så vil en av våre mesterkunstnere vurdere huden din og gi sin beste anbefalinger. Klienter med fet hud er bedre egnet for Powder Brows.

FORBEREDELSER TIL DIN AVTALE


Vi elsker ingenting mer enn å gi deg de mest fantastiske resultatene som mulig. For å kunne gjøre det må vi jobbe sammen og sørge for at du er klar for avtalen. Akkurat som en kunstner trenger et tomt lerret for å starte et kunstverk, trenger teknikeren vår at du følger begrensningene nedenfor for å sikre at huden din er i best mulig tilstand, slik at de kan lage et mesterverk for deg under de mest optimale forholdene, så les nøye. :

60 dager før
28 dager før
7 dager før
IKKE få en kjemisk peeling
IKKE få en Botox-behandling
IKKE bli brun eller bli solbrent

 
IKKE plukk, voks, farge, tråd eller påfør hårfjerning

 
IKKE bruk Retinols/Retin-A eller andre antialdrings-/aknekremer

 
IKKE påfør på øyenbryn noen prekener som inneholder syrer
48 timer før
IKKE ta aspirin, ibuprofen, niacin, vitamin E, fiskeolje (omega-3) eller CoQ10
24 timer før
Avtale
IKKE drikk alkohol eller koffein
DU ER KLAR FOR DINE NYE OG VAKRE BRYNN

HELINGSPROSESSEN

Å ta vare på de nye brynene dine etter behandling er ekstremt viktig for hvordan øyenbrynene dine vil se ut etter at de er fullstendig grodd og for levetiden til øyenbrynene.

Teknikeren vår har laget et mesterverk smeltet sammen med din egen naturlige skjønnhet, slik de ble opplært til å gjøre, men å ta vare på det etterpå er ditt ansvar, så vi anbefaler på det sterkeste at du følger disse etterverninstruksjonene metodisk:

Dag 1
Hold rent og tørt, ikke ta på øyenbrynene! De kan føles ømme og virke litt røde.
Dag 1-3
Brynene vil begynne å utvikle et tynt lag med skorper, fortsett å holde brynene tørre og rene.
Dag 4
Påfør en mengde riskorn med etterbehandlingssalve på hvert øyenbryn med en bomullspinne og rene hender, spre et SVÆRT TYNT lag av salven over det behandlede området hver morgen og kveld.

Bryn bør ikke virke fettete, blanke eller skinnende, hvis du har brukt for mye, da dette kan kvele huden og forsinke tilheling. Påfør aldri salve på våte eller fuktige tatoveringer. Fortsett med salve til brynene dine ikke lenger skurrer
Dag 14+
Brynene er sikre mot vann. Kunden kan gå tilbake til normale hudpleierutiner.

Brynene vil virke veldig lyse, etter at sårskorpene har løsnet, hver uke opp til 6 uker vil fargen fortsette å dukke opp og brynene vil bli mørkere igjen
Dag 28-42
Brynene dine er helbredet og du føler deg ustoppelig!!!

LOOK BOOK