1469 - Clock.png
Behandlingstid

2 timer

1470 - Calendar.png
Varighet

1 - 3 år

1448 - Tag.png
Pris

1995,-

Påfyll 1195,-

Microblading er en manuell, semi-permanent teknikk for hyperrealistisk øyenbrynstegning der formen på øyenbrynene beregnes i henhold til ansiktsmorfologi og gylden andel (phi 1 618). Teknikken er beregnet på alle over 18 år (personer under 18 år må være ledsaget av foreldrene sine) som ønsker å rette opp øyenbrynens estetiske problemer. For å kunne utføre behandlingen, må huden ikke være i regenereringsprosessen, dvs. den må ikke være skadet. Hvis det er eksem, seboreisk dermatitt, kviser, kviser eller noen skade i øyenbrynene, kan syv dager før behandling bruke PhiTopic krem ​​som vil eliminere problemene (bruksanvisning finner du på pakken). PhiTopic er tilgjengelig / kan bestilles i salongene der behandlingene blir utført.

Smerter under behandlingen er relativt. Redde klienter føler vanligvis sterkere smerter, mens de andre klientene sammenligner slike smerter med den de føler når de plukker ut øyenbrynene. I tillegg, med kvinner som har periode, er det en økt følsomhet for smerter, så det anbefales ikke å gjøre behandlingen mens damer har sin periode. Det er mulig å bruke lette bedøvelsesmidler, i form av krem ​​eller væske, for å eliminere smerter fullstendig under behandlingen.

Slipebehandlinger som skrellinger, fruktsyrer, kjemiske skreller, laserbehandlinger og lignende bør unngås en måned før behandlingen. En måned før behandlingen skal heller ikke botox eller fyllstoff brukes. Pigment påføres manuelt i overflatelaget av dermis. Pigment bestemmes i henhold til den naturlige fargen på øyenbrynene og håret. Etter legning kan pigment bli flere nyanser lysere sammenlignet med naturlig hårfarge.

Symmetri beregnes ved å bruke PhiBrows-applikasjonen. Det beregnes mens klientenes øyne er lukket, fordi på den måten blir mimetiske muskler som kan påvirke øyenbrynens symmetri avslappet. Bilder av forberedte former, så vel som all annen viktig informasjon, lagres i applikasjonen under behandlingshistorisk seksjon. Slag trekkes alltid i retning av naturlig hårvekst for å oppnå hyperrealistisk øyenbrynsutseende.

Behandlingen gjøres ved å bruke sterile og engangsverktøy, mens pigmenter er av høyeste standard (PhiBrows microblading pigment). Korreksjon gjøres en måned etter behandlingen da 10-15% av slagene går tapt etter den første behandlingen. Innlagt pigment er veldig mørkt de første 5 til 7 dagene. 7 dager senere mister den opptil 40% av intensiteten. Hvis du synes pigmentet er for mørkt, ikke prøv å visne det selv. Vær tålmodig, vent først i 7 dager til den forsvinner naturlig. Hvor lenge pigmentet blir beholdt avhenger for det meste av hudens oljeaktighet. Jo fetere huden er, jo kortere pigmentretensjon er det. Svette og soleksponering påvirker også pigmentretensjon. I gjennomsnitt er forventet tid til ny forfriskning av pigment 10 til 12 måneder. Hvis huden er fet, tar det opptil 6 måneder. Heling er fullført 28 dager senere, og da er det nødvendig å tilsette pigmentet som gikk tapt i mellomtiden. Hvis huden er problematisk og fet, kan flere slike korreksjoner gjøres.

Etterbehandling gjør 70% av den totale behandlingen. Hold deg nøye og følg de gitte rådene, for hvis du ikke gjør det, kan du miste opptil 80% av tegnet slag. Skylling og påføring av kremen er av stor betydning.

 
Hvor vellykket behandlingen vil være avhenger av:
  • hudkvalitet

  • etterbehandling

  • eksponering for ulike ytre påvirkninger.

  • Ingen av disse faktorene er under kunstnerens kontroll, og det er derfor ikke mulig å gi noen garanti for behandlingen.

Rådfør deg alltid med kunstneren din før behandlingen hvis du:

har problematisk hud
har alvorlige helseproblemer
ta visse medisiner
har allerede en gammel PMU på øyenbrynene.
Før behandlingen må du bli kjent med prosedyren for etterbehandling. PhiAcademy anbefaler Royal Artists og garantier for deres erfaring og kvalitet på arbeidet.

Før behandlingen:

Før hver behandling skal huden ikke brennes, og heller ikke i utvinnings- eller regenereringsprosess.

Følgende behandlinger anbefales ikke 30 dager før behandlingen:

botox og fyllstoffer
frukt eller melkesyrer
laserbehandlinger
kjemisk peeling
eksponering for sterkt sollys.

Se videoen til PhiBrows for å få et nærmere innblikk i hvordan det gjøres.