top of page

Powder Brows

HVORFOR POWDER BROWS?

 

Lei av å tegne på øyenbrynene for å få den myke puddereffekten akkurat, men ende opp med middelmådige resultater? Gå på jobb og fortsatt føle deg usikker fordi du er bekymret for at de vil bli flettet eller malplassert når du minst venter det?

Hvis det er ekstremt viktig for deg å spare tid og å føle deg trygg, vil du forstå hvorfor vi tror at det å få Powder Brows gjort på LASHREHAB kan være et livsforandrende øyeblikk - det kan sette en stopper for denne onde sirkelen og frigjøre deg fra lenkene av uperfekte bryn !

powder_brows_banner_4.jpg
LOGO2.png
1469 - Clock.webp
BEHANDLINGSTID
2 timer
1470 - Calendar.webp
VARIGHET
1-3 År
1448 - Tag.webp
PRIS
1995,-

FORBEREDELSER TIL DIN AVTALE


Vi elsker ingenting mer enn å gi deg de mest fantastiske resultatene som mulig. For å kunne gjøre det må vi jobbe sammen og sørge for at du er klar for avtalen. Akkurat som en kunstner trenger et tomt lerret for å starte et kunstverk, trenger teknikeren vår at du følger begrensningene nedenfor for å sikre at huden din er i best mulig tilstand, slik at de kan lage et mesterverk for deg under de mest optimale forholdene, så les nøye. :

60 dager før
28 dager før
7 dager før
48 timer før
IKKE få en kjemisk peeling
IKKE få en Botox-behandling
IKKE bli brun eller bli solbrent

 
IKKE plukk, voks, farge, tråd eller påfør hårfjerning

 
IKKE bruk Retinols/Retin-A eller andre antialdrings-/aknekremer

 
IKKE påfør på øyenbryn noen prekener som inneholder syrer
IKKE ta aspirin, ibuprofen, niacin, vitamin E, fiskeolje (omega-3) eller CoQ10
24 timer før
Avtale
IKKE drikk alkohol eller koffein
DU ER KLAR FOR DINE NYE OG VAKRE BRYNN

HELINGSPROSESSEN

Å ta vare på de nye brynene dine etter behandling er ekstremt viktig for hvordan øyenbrynene dine vil se ut etter at de er fullstendig grodd og for levetiden til øyenbrynene.

Teknikeren vår har laget et mesterverk smeltet sammen med din egen naturlige skjønnhet, slik de ble opplært til å gjøre, men å ta vare på det etterpå er ditt ansvar, så vi anbefaler på det sterkeste at du følger disse etterverninstruksjonene metodisk:

Dag 1
Hold rent og tørt, ikke ta på øyenbrynene! De kan føles ømme og virke litt røde.
Dag 1-3
Brynene vil begynne å utvikle et tynt lag med skorper, fortsett å holde brynene tørre og rene.
Dag 4
Påfør en mengde riskorn med etterbehandlingssalve på hvert øyenbryn med en bomullspinne og rene hender, spre et SVÆRT TYNT lag av salven over det behandlede området hver morgen og kveld.

Bryn bør ikke virke fettete, blanke eller skinnende, hvis du har brukt for mye, da dette kan kvele huden og forsinke tilheling. Påfør aldri salve på våte eller fuktige tatoveringer. Fortsett med salve til brynene dine ikke lenger skurrer
Dag 14+
Brynene er sikre mot vann. Kunden kan gå tilbake til normale hudpleierutiner.

Brynene vil virke veldig lyse, etter at sårskorpene har løsnet, hver uke opp til 6 uker vil fargen fortsette å dukke opp og brynene vil bli mørkere igjen
Dag 28-42
Brynene dine er helbredet og du føler deg ustoppelig!!!

LOOK BOOK

bottom of page