top of page

VIPPEEXTENSIONS

Hva er vippeextensions og hvordan det virker

Du vil gjerne ha vippeextensions, men du vet ikke hvor du skal begynne? Ingen bekymringer. I denne omfattende guiden for nybegynnere skal jeg dele alt du trenger å vite om vippeextensions.

cat_banner.jpg
Anchor 1
Anchor 2
Anchor 3

Etter å ha jobbet med kunder i mer enn 5 år nå, ønsket jeg å sette sammen en "Eyelash Extensions Guide" som ville hjelpe alle som vurderer å få vippeextensions for første gang.
Etter å ha lest dette, trenger du ikke å lese noen annen artikkel om vippeextensions på internett 😉
Så la oss komme i gang!

 
Hva er vippeextensions?
Vippeextensions er syntetiske eller naturlige fibre som festes til dine naturlige øyevipper en etter en med et lim av medisinsk kvalitet for å gi utseendet til lengre, fyldigere og tykkere øyevipper. Extension kommer i forskjellige lengder, tykkelser og krøller, som kan tilpasses for å skape en rekke utseende.

Det er 4 typer falske øyevipper tilgjengelig på markedet i dag. Derfor er det viktig å ha en klar forståelse av hva de er før jeg fortsetter.
Individuelle vippeextensions: Individuelle vippeextensions blir ofte referert til som "Vippeextensions". De er enkle tråder av syntetisk eller naturlig hår som påføres en øyevippe om gangen.
Stripevipper: Stripvipper er ferdiglagde bånd av vipper som påføres øyelokkene i ett stykke. De blir ofte referert til som "falske vipper".
Klyngevipper: Klyngevipper er laget av flere individuelle vippefibre, som er gruppert sammen i små klumper og påført øyelokkene. De kalles noen ganger "Flares".
Magnetiske vipper: Magnetiske vipper er laget av flere magneter som festes til hverandre og til de naturlige vippene, og skaper en kontinuerlig linje med vipper.
 
I denne guiden fokuserer jeg strengt på individuelle vipper.


Hvordan fungerer vippeextensions?

prosessen for vippeextensions er egentlig ganske enkel. Her er hvordan de gjøres:
 
Isoler en naturlig øyevippe om gangen: Teknikeren vil bruke en pinsett for å skille de enkelte øyevippene, for å sikre at hver extension påføres en enkelt naturlig vippe.
Velg en extension fra vippebrettet: Teknikeren vil deretter velge en extension fra brettet og dyppe den i limet.
Fest extension: Ved hjelp av en pinsett vil teknikeren feste extension til den naturlige vippen. Det er viktig å merke seg at extension aldri berører huden.
Gjenta prosessen: Teknikeren vil gjenta denne prosessen til de har påført hver eneste extension på hver naturlige vippe.
 
Nå vet jeg hva du tenker: "Dette høres enkelt ut. Jeg kan gjøre dette selv hjemme." Og selv om det kan være sant, er det viktig å huske at mye mer går inn i prosessen enn man ser.
 
Hvis du er nysgjerrig på nøyaktig hva som skjer under timen din, har jeg laget et video av en volumvippextensions timen jeg nylig har gjort. I løpet av videoen tar jeg deg gjennom hvert eneste trinn fra å teipe vippene, til å isolere de naturlige vippene og påføre extensions.
Jeg deler også tips og triks som jeg har lært gjennom årene.

Vippeextensionsteknikk: Klassisk vs Hybrid vs Volum

Forvirret over bransjeordene?
 
Finn ut forskjellen mellom de klassiske, hybride og volum-vippeextensionsteknikkene som brukes av vippeteknikere, fordi du må snakke om dem senere når du skal velge riktig stil for deg.

classic.jpg

KLASSISK

Denne teknikken er laget for å gi et naturlig utseende til øyet, og bruker en 1:1 kombinasjon av individuelle vippeextensions til naturlige vipper.Det tar 1,5 til 2 timer å lage det komplette utseendet ved å bruke forskjellige lengder, tykkelser og krøller for begge øyne.Klassiske vippeforlengelsessett er nøye laget for å matche egenskapene til øyevippene dine på beste måte uten å være for lange eller tunge. 

vipperVolum.jpg

VOLUM

Volumvipper er når flere extensions festes sammen for å lage en frisk vifte som deretter legges til øyevippene dine for å skape et frodig, tykt og krøllet sett med vipper.Volume er en russisk teknikk der extensions er lettere enn de som brukes til klassiske extensions, slik at det ikke blir for tungt på vippene dine 

hybrid_vipper.jpg

HYBRID

En kombinasjon av klassiske stiler og volumstiler for vippeextensions, hybridstilen er sterkt tilpasset for å skape unike utseende. Det er populært kjent som American Volume Lashes og Kardashian Lashes også.Den bruker en klassisk vippestil med én forlengelse per naturlig vippe blandet med håndlagde volumvifter festet per vippe ved hjelp av et vippeextensionslim

CATTY CORNER

Selv de minste detaljene kan utgjøre en stor forskjell når det gjelder ditt utseende. Vårt nyeste tilskudd til tjenestene våre, Catty Corner, vil gi deg akkurat det ekstra løftet du trenger for å føle deg ekstra glamorøs og selvsikker!

Catty Corner er en unik og innovativ tjeneste som gir deg et fantastisk katteøyne-utseende. Ved å legge til vippeforlengelser på ytre hjørner av øynene dine, vil vi gi deg den ultimate feline-looken på bare 30 minutter!

Våre dyktige og erfarne teknikere vil sikre at resultatet er perfekt tilpasset dine ønsker og behov. Catty Corner-tjenesten vår er både rask og rimelig, og til kun 495 kroner vil du oppleve en dramatisk forskjell i utseendet ditt.

Bestill din time nå og opplev forskjellen Catty Corner kan gjøre for deg!

bottom of page