Vippe extensions

Hva er vippeextensions og hvordan det virker

Du vil gjerne ha vippeextensions, men du vet ikke hvor du skal begynne? Ingen bekymringer. I denne omfattende guiden for nybegynnere skal jeg dele alt du trenger å vite om vippeextensions.

cat_banner.jpg

Our Story

Artikkel med et blikk:

  • Hva er vippeextensions?

  • Hvordan fungerer vippeextensions?

  • Vippeforlengelsesteknikker: Klassisk vs hybrid vs volum

  • Stiler for vippeforlengelse

  • Hva er de forskjellige typene vippeextensions?

  • Kostnader, sikkerhet, ettervern og mer

Etter å ha jobbet med kunder i mer enn 5 år nå, ønsket jeg å sette sammen en "Eyelash Extension Guide" som ville hjelpe alle som vurderer å få dem for første gang.
Etter å ha lest dette, trenger du ikke å lese noen annen artikkel om vippeextensions på internett 😉
Så la oss komme i gang!

 
Hva er vippeextensions?
Vippeextensions er syntetiske eller naturlige fibre som festes til dine naturlige øyevipper en etter en med et lim av medisinsk kvalitet for å gi utseendet til lengre, fyldigere og tykkere øyevipper. Forlengelsene kommer i forskjellige lengder, tykkelser og krøller, som kan tilpasses for å skape en rekke utseende.

Det er 4 typer falske øyevipper tilgjengelig på markedet i dag. Derfor er det viktig å ha en klar forståelse av hva de er før jeg fortsetter.
Individuelle vippeextensions: Individuelle vippeextensions blir ofte referert til som "Eyelash Extensions" eller "lash Extensions". De er enkle tråder av syntetisk eller naturlig hår som påføres en øyevippe om gangen.
Stripevipper: Stripvipper er ferdiglagde bånd av vipper som påføres øyelokkene i ett stykke. De blir ofte referert til som "falske vipper".
Klyngevipper: Klyngevipper er laget av flere individuelle vippefibre, som er gruppert sammen i små klumper og påført øyelokkene. De kalles noen ganger "Flares".
Magnetiske vipper: Magnetiske vipper er laget av flere magneter som festes til hverandre og til de naturlige vippene, og skaper en kontinuerlig linje med vipper.
 
I denne guiden fokuserer jeg strengt på individuelle vipper.
Hvordan fungerer vippeextensions?
Søknadsprosessen for vippeextensions er egentlig ganske enkel. Her er hvordan de gjøres:
 
Isoler én naturlig øyevippe om gangen: Teknikeren vil bruke en pinsett for å skille de enkelte øyevippene, for å sikre at hver forlengelse påføres en enkelt naturlig vippe.
Velg en forlengelse fra vippebrettet: Teknikeren vil deretter velge en forlengelse fra brettet og dyppe den i limet.
Fest forlengelsen: Ved hjelp av en pinsett vil teknikeren feste forlengelsen til den naturlige vippen. Det er viktig å merke seg at forlengelsen aldri berører huden.
Gjenta prosessen: Teknikeren vil gjenta denne prosessen til de har påført hver eneste extension på hver naturlige vippe.
 
Nå vet jeg hva du tenker: "Dette høres enkelt ut. Jeg kan gjøre dette selv hjemme." Og selv om det kan være sant, er det viktig å huske at mye mer går inn i prosessen enn man ser.
 
Hvis du er nysgjerrig på nøyaktig hva som skjer under timen din, har jeg laget et video av en volumvippextensions timen jeg nylig har gjort. I løpet av videoen tar jeg deg gjennom hvert eneste trinn fra å teipe vippene, til å isolere de naturlige vippene og påføre extensions.
Jeg deler også tips og triks som jeg har lært gjennom årene.

Our Clients