top of page
VIPPELØFT

Hvis du leter etter en rask, enkel og sikker måte å krølle vippene på, er vippeløft vår perfekt for deg! Du vil være inn og ut om omtrent en time. Kast deretter ut vippe krølleren og maskaraen - resultatene varer i opptil åtte uker! Vi tilbyr en topp av linjen vippeløft behandling som du vil elske! Vippeløft er et fantastisk alternativ for alle som er interessert i lite vedlikehold, mørke, saftige og vakkert krøllede vipper som gir øynene din den ekstra wow-faktoren!

  • Vippeløft pris: Kr 695

  • Vippeløft med farge: Kr 795

  • Vippeløft med farge for 2: Kr 795

Venner Tilbud!! Vippeløft & Farge Ta med en Venn for 795,-
Ta med en venn! Når du OG vennen din bestiller Vippeløft&Farge sammen, vil begge få vippeløft med farge for 795,-.

Du trenger bare å bestille for 1,og begge vil få vippeløft med farge gjort under samme timen.

Hva er forskjellen på vippeløft og vippebøy?

Tidligere ble det brukt en rull på øyelokket for å bøye vippene, kjent som vippebøy, som ga en mindre markant løft og et litt buet resultat. Nå har vippeløft helt enkelt overtatt! Med vippeløft bruker vi flate pads som er tilpasset størrelsen på dine naturlige vipper, noe som gir en mer dramatisk løfteffekt i tillegg til en vakker kurve og et mer synlig resultat."

Vippeløft advarsler

Kontraindikasjoner er ting som betyr at du ikke bør eller kan gjøre behandlingen. Det er best å ikke bruke kontaktlinser eller ha noe å lagre dem i mens du får behandlingen, fordi du må ligge med øynene lukket i opptil 60 minutter. Vi gjør ikke vippeløft hvis du har øyeinfeksjoner, betennelser eller sykdommer i øynene. Hvis du har hatt cellegift, må du snakke med legen din før du får behandlingen. Hvis du føler deg veldig klaustrofobisk eller har problemer med å holde øynene lukket, kan behandlingen føles ubehagelig. Det anbefales ikke å få vippeløft eller brynslaminering hvis du er gravid eller ammer, fordi hormoner kan påvirke resultatene. Noen gravide/amming kan oppleve at bøyen ikke varer, eller at fargen ikke holder. Behandlingen er derfor på eget ansvar og kan ikke reklameres for.

Hvor lang tid tar en vippeløft-behandling?

Vippeløft tar vanligvis mellom 45-60 minutter å gjennomføre. Behandlingen utføres i vår salong, der du vil bli komfortabelt ivaretatt mens du får behandlingen.

Hvor lenge varer resultatet?

Resultatet av vippeløft varer vanligvis i omtrent 4-6 uker. Holdbarheten kan variere avhengig av dine naturlige vipper, deres syklus og kvalitet. Fargen vil vanligvis vare i opptil 4 uker, spesielt for kunder med lyse vipper som kan trenge en påfylling etter noen uker. Ettersom både øyebryn og vipper har en naturlig vekstsyklus på rundt 6 uker, vil hårene gradvis vokse ut igjen.

I løpet av de første 24 timene etter behandlingen

Det er veldig viktig å følge terapeutens retningslinjer nøye etter behandlingen. I løpet av de første 24 timene etter behandlingen må du unngå kontakt med vann, damp, svette, tårer, øyekremer, mascara og sminkefjerner. Generelt sett bør du unngå å gni eller plukke på øynene. Unngå også bruk av vannfaste sminkeprodukter som kan være vanskelige å fjerne. Produktene vi bruker trenger 24 timer på å bli absorbert fullstendig. Fuktighet kan føre til at vippene mister formen. Dette ansvaret ligger hos kunden og gir ikke grunnlag for reklamasjon. Det samme gjelder for bruk av kremer, serum og oljer. Det er best å unngå produkter som inneholder voks, fett eller olje for å opprettholde det beste resultatet over tid. Dersom terapeuten anbefaler det, kan du bruke vippeserum for å styrke vippene og oppnå et fyldigere resultat. Vær oppmerksom på at vippeserum kan påvirke vippens syklus og muligens forkorte varigheten av resultatet. Etter en stund kan serumet brukes som vedlikehold 2-3 ganger i uken

bottom of page