top of page

DELBETALING

Vi samarbeider med Klarna for å tilby deg fleksible og enkle betalingsmåter, slik at du bestiller behandlingen du vil ha, når du vil ha det.

Det er trygt, enkelt og smooth

Velg Klarna i kassen for å bestille nå og betale senere. Da kan få behandlingen før du betaler for dem. Du kan også velge å dele opp betalingen over opp til 6 måned - eller du kan betale alt med én gang. Det er enkelt, raskt og trygt - og du er alltid dekket av Klarnas Kjøperbeskyttelse.

download (1).png

Hvordan betale med Klarna?

  • Når du har valgt tjenesten du vil ha, velg Klarna i kassen

  • Legg inn standard informasjon, så får du umiddelbart beskjed om du er godkjent.

  • Klarna sender deg faktura i Klarna-appen og på e-post.

  • Fullfør alle fremtidige kjøp med Klarna med bare ett klikk


 

Kjøp nå. Betal senere.

Bestill det du ønsker deg i dag. Betal først etter at du har mottatt behandlingen. Din 30 dagers betalingsperiode starter når bestillingen er gjort. Klarna-appen gir deg full oversikt over betalinger og gjør det enkelt å avbestille.

Om Klarna

Klarna er et av Europas raskest voksende selskaper og en ledende leverandør av betalingsløsninger. Klarna sin visjon er å gjøre alle betalinger “smoooth”, ved å tilføre verdi til både kunder og forhandlere, med unike betalingsmetoder og en suveren kundeopplevelse.

Med mer enn 2500 medarbeidere i hele 17 markeder, er Klarna løsningen for over 80 millioner kunder og 190 000 bedrifter. Klarna tilbyr kortbetaling, faktura og delbetaling, og gir dermed kundene mulighet til å selv bestemme når og hvordan de ønsker å betale.

bottom of page