top of page

RASK PÅFYLL

Velkommen til vår RASK PÅFYLL-tjeneste – den beste løsningen for deg som trenger en rask og rimelig refill av dine eyelash extensions! Uansett hvor du har fått dine tidligere extensions, er du velkommen til å benytte vårt fantastiske tilbud: På kun 30 minutter og for bare 595,- vil dine vipper se freshe og fyldige ut igjen, så lenge du har minst 30% av vippene igjen.

Eyelash Plucking

Vår RASK PÅFYLL-tjeneste tilbyr kundene våre høykvalitets eyelash extensions-refill på rekordtid. Vi forstår at en travel hverdag kan gjøre det vanskelig å finne tid til vedlikehold av vippene, og derfor har vi utviklet en unik og effektiv refill-tjeneste som passer perfekt inn i en hektisk timeplan.

For å være kvalifisert til denne tjenesten, må du ha minst 30% av dine eyelash extensions igjen. For kun 595,- kan du få en lynrask refill av dine vipper, og det beste av alt er at det ikke spiller noen rolle hvor du fikk dine forrige extensions. Vi ønsker alle velkommen til vår salong for en effektiv og profesjonell behandling.

Våre dyktige og erfarne vippeteknikere benytter kun høykvalitetsprodukter for å sikre et langvarig og naturlig resultat. Med vår RASK PÅFYLL-tjeneste vil du raskt føle deg fornyet og klar for nye utfordringer.

 

Fordeler med RASK PÅFYLL:

  • Lynrask behandling: Få en flott refill på kun 30 minutter.

  • Rimelig pris: Nyt vår fantastiske tilbud på kun 495,-.

  • Ingen krav om tidligere behandling hos oss: Uansett hvor du har fått dine tidligere extensions, er du velkommen til å benytte vårt tilbud, så lenge du har minst 30% av vippene igjen.

  • Profesjonelle vippeteknikere: Våre erfarne teknikere vil gi deg et langvarig og naturlig resultat.

  • Høykvalitetsprodukter: Vi benytter kun de beste produktene for å sikre at du får den beste behandlingen.

Konklusjon: Ikke la en travel hverdag stå i veien for vedlikeholdet av dine vipper. Benytt deg av vår RASK PÅFYLL-tjeneste og få en profesjonell og rimelig refill på rekordtid, så lenge du har minst 30% av dine eyelash extensions igjen. Bestill din time i dag og opplev forskjellen selv!

Kombiner RASK PÅFYLL med Brow Lamination for kun 995,-

Forvandle ansiktet ditt og få et komplett øye-makeover ved å kombinere vår populære RASK PÅFYLL-tjeneste for vippe extensions med Brow Lamination! For en spesiell pris på kun 995,-, vil du få flotte og fyldige vipper sammen med perfekte og definerte øyenbryn.

Vår RASK PÅFYLL-tjeneste gir deg en rask og rimelig refill av dine vippe extensions på kun 30 minutter. Samtidig vil Brow Lamination løfte, gi fylde og definere dine øyenbryn for et mer markant utseende. Denne kombinasjonen gir deg en fantastisk og forvandlende effekt på kort tid.

Våre erfarne teknikere vil sørge for et naturlig og langvarig resultat ved å bruke høykvalitetsprodukter og teknikker for både øyenbryn og vipper. Bestill din time i dag og nyt fordelene av RASK PÅFYLL og Brow Lamination til en spesialpris på 995,-. La oss hjelpe deg med å stråle av selvtillit med et fornyet og flott utseende!

Klikk på linken for å lese mer om vår [Brow Lamination-tjeneste]( og opplev en komplett øye-makeover sammen med vår RASK PÅFYLL-tjeneste.

bottom of page