top of page
Vera

Vera

Beskrivelse

Ela

Ela

Beskrivelse

Kasia

Kasia

Beskrivelse

Sahar

Sahar

Beskrivelse

Margarita

Margarita

Lash and Brow artist

Ivona

Ivona

Beskrivelse

Xenia

Xenia

Beskrivelse

Roxana

Roxana

Beskrivelse

Nivi

Nivi

Beskrivelse

Vippeextensions Teknikere

Vi tilbyr tre nivåer av teknikere for vippeextensions, hver med ulike nivåer av erfaring og ekspertise. Dette gjør det mulig for oss å tilby våre kunder den beste mulige servicen til en pris som passer dem.

Vippe Extensions Artist

JUNIOR ARTIST

Nivå 1 - Nybegynner-tekniker

Vår nybegynner-tekniker passer perfekt for kunder som er nye med vippeextensions eller som er på utkikk etter et prisvennlig alternativ. Denne teknikeren kan være ny i salongen vår, men de har fullført vårt strenge opplæringsprogram og er fullt sertifisert. De er i stand til å påføre klassiske og naturlige øyevipper med presisjon og omsorg.

SENIOR ARTIST

Nivå 2 - Mellomnivå-tekniker

Vår mellomnivå-tekniker er et flott valg for kunder som ønsker en mer avansert vippe-applikasjon, med et bredere utvalg av stiler og teknikker tilgjengelig. Denne teknikeren har 1-3 års erfaring og har en dokumentert track record for å levere vakre, langvarige vipper. De er i stand til å lage tilpassede vippesett som møter de unike behovene til hver kunde.

MASTER ARTIST

Nivå 3 - Avansert-tekniker

Vår avansert-tekniker er den mest erfarne og dyktige i teamet vårt. Med mer enn 3 års erfaring kan denne teknikeren tilby de mest avanserte teknikkene for vipp-applikasjon,De har en dyp forståelse av vippehelse og -sikkerhet og kan skape dramatiske, imponerende utseender samtidig som de opprettholder helsen til dine naturlige vipper.

Uansett hvilken tekniker du velger, kan du være trygg på at du vil motta den høyeste servicenivået og omsorg. Alle våre teknikere bruker de samme høykvalitetsproduktene og overholder våre strenge sikkerhetsprotokoller. Bestill time i dag og la oss hjelpe deg med å oppnå vippene du drømmer om!

bottom of page